previous arrow
next arrow
Slider

Palvelut

Rakentaminen

Sarkoa rakentaa omakotitalon perustuksista lähtien valmiiksi kodiksi. Rakennamme omakotitalot, autotallit, sekä ulkorakennukset asiakkaittemme suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti. Etelä-Pohjanmaan alueella on useita Sarkoan rakentamia omakotitaloja asukkaineen referensseinä työjäljestä, sekä yhteistyöstä. Meiltä saat myös suunnittelu sekä vastaavan työnjohtajan palvelut sekä rakentamiseen että remonttiin. Kauttamme tilattavissa myös vuosien yhteistyöllä priimaksi todetut sähkö ja LVI työt.

Remontti

Sarkoa toteuttaa kaikenkokoiset remontit asiakkaan tarpeiden mukaan.

  • Huoneistoremontit 

  • Kylpyhuoneremontit

  • Keittiöremontit

  • Kalusteasennukset

  • Toimitilaremontit 

Joko asiakkaan omien suunnitelmien mukaan tehden, tai yhdessä suunnitellen. Märkätilasertifikaatti on plakkarissa, sekä tilaajavastuulain vaatimat asiakirjat saatavilla. Kauttamme tilattavissa myös vuosien yhteistyöllä priimaksi todetut sähkö ja LVI työt.

SALAOJATYÖT KONE SARKOA OY

Salaoja-, kaapeli-,sadevesi-, hulevesi-, ja viemäreiden kaivuutyöt, sekä pienkaivinkoneella toteutettavat pihanrakennustyöt hoituvat Kone Sarkoalta vankalla ammattitaidolla. Kone Sarkoa on koneurakointiyritys jonka kanssa rakennusliike Sarkoa toteuttaa saumatonta yhteystyötä.

Kuvia

Blogi

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko remontti- tai rakennuspalveluistamme? 

Voit jättää tarjouspyynnön tarvitsemastasi rakennuspalvelusta oheisella lomakkeella. 
 
Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse, tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. 
 

 Sarkoa toteuttaa koteja!

Sarkakuja 6, 60320 Seinäjoki 
Puh: 044 294 2834 
Sinun Email (pakollinen)

Yhteistyökumppanit